Thursday, June 24, 2010

S.O.S ---- Send Out Someone (help me)




emak cakap kalau aku terus macam ni ----- internet 24/7

"bai bai laaah, UM kamu tu"


aku diam. sedang berfikir. bila aku mahu berhenti. bila aku mahu slow down. sekarang cuti mmg lah. lepas ni? macam mana? dpt ke aku slow down?

aku di tahap ketagihan melampau. nak tolong sendiri pun tak mampu. nak mintak tolong pun aku tak tau la ade org boleh tolong ke?

sampai ade member tanya. kau tak bosan ke FB 24/7?

aku jawab 'tak, aku ada byk alternative' *sambil HAHA.




Help me ~

2 comments:

kitataksama said...

hahha... dah la tu dayah...... banyak lagi ko leh buat, make sure manae mase betul2 :)

nabilahidayah said...

tp mende alah ni irresistible owhhhh. aduih