Friday, June 11, 2010

pakai tudung, pakai selendang



contoh gadis semasa.





tadi ade nampk kt page cik YUNA

memang ada nampak cik Yuna kita tweet pasal mende alah neyh. tapi aku buat tak tau je lahh. sbb nampk mcm x de faedah je.

lepas tu tadi nmpk lagi, die letak link di atas. dan saje laa usha usha page die, ade sape sape ke letak gambar.

dan ramai gak letak gambar yg telah di edit. hrmm, boleh tahan.
dan sememangnyaa diriku sedang dilanda kebosanan. jadi aku pun mula mengedit gambar. ada 3 gambar aku hantar.

masa aku buat tu, aku tak sedar pun ni sbnrnya contest. HAHAHA. aku buat saja suka suka je. lepas tu baca sekali lagi. baru perasan ni sbnrnya contest.

dalam banyak gambar tu cik Yuna ada pilih beberapa gambar utk diletakkan di dalam tumblr beliau. dan dari senarai yg di dalam Tumblr tu baru die akan pilih Top 5. tak silap contest ni habis akhir bulan enam ni.

dan salah satu gambar yg aku edit berjaya memasuki Tumblr beliau. YAYYY!
haha, belum tentu menang. saje je letak.





kepada owner gambar minta maaf, saya cilok gambar anda. dan saya tak letak credit pun. dan saya sendiri pun tak tahu siapa owner gambar ni. yang pasti saya jumpa di Tumblr, dan saya edit sendiri.

bila tgk balik kann. rasa macam nak cakap 'cantik jugak aku edit' HAHAHA.
sila ignore budak perasan ni.



tak rugi aku sibuk mereblog gambar. boleh jumpa benda benda menarik.


ada seorang member pernah tanya.

kau reblog based on ape eh?

jawapan aku.
saja suka suka. mana2 cantik dan comel aku reblog lah. tak ada motif langsung. tp kalau anda rasa ianya spam. anda boleh unfollow saya.

lagi satu, aku reblog utk followers aku yg menanti post post menarik utk mereka reblog balik.


psssst, follower aku ramai gakk. hahahaa. *ahh, poyo lagi*

.............................................................

pernah tak terjadi dekat anda, bila anda suka benda baru, benda lama yg ada dgn anda sekarang ni seakan akan merajuk?

err


ni contoh

'nak beli iPod touch laaah'
dan tak semena mena bila nak guna mp3 player sedia ada, ia akan buat hal.
x mau ON lahh, hang lahhh, nak charge x boleh. macam macam laahh.



it happens to me, ALL the time.
haihhhh.
belom papehal dahhh merajuk


6 comments:

Shiemillionaire said...

ekekekkek..ko mmg..sume brg yg "agak lame" tu kn rosak..cm hphone nokia 5300 ang tu la..huhu..

t mng contest tu..gtau la ek..
t ley la..ak wish congratez kt ko.

nabilahidayah said...

haaa, betul gakk tuuuu Nokia 5300 punye kisahh! hahhaha, aku beli phone baru terus rosak. ceyt.

pasal contest tuh? haha. x mungkin laah aku menang, ramai lagi yg cantik cantik

ika takiyudin said...

betul dayah! kereta ayah aku camtu la..bila ada kereta baru, kereta lama merajuk...:D

nabilahidayah said...

mengada betul kannn?

jerin izren said...

semoga gmbr ko menang!!!!haha

nabilahidayah said...

hahaha, thanks jerin!