Wednesday, June 23, 2010

kemusykilan besar : WC



mcam mana korang boleh kata pemain bola tu handsome?
aku tak nampak muka pun time dierang sibuk berlari dekat padang. laju sangat kott x dapat nak tgk muka pon.


macam mana korang tgk WC dgn gembira?
aku sakit telinga dgr bunyi yg macam lebah tu.
*baru tahu semalam nama menda alah tu vuvuzela


macam mana korang larat tunggu game tamat?
sedangkan nak tunggu bola gol sikit punya lama. dan bosan. orang tgk bola nak tgk gol je. baik tgk highlight je, lagi best. kejap kejap,gol. HAHAHA


macam mana korang boleh tidur kemudian bangun balik semata mata nak tgk bola?
aku tak dapat arh. jam loceng pun belum tentu lagi weyh.


macam mana rasa nak rasa happy bila bola GOL! ?
aku teringin nak rasa.


macam mana korang pilih pasukan favourite?
aku tak ada pasukan favourite. South Korea bukan pasukan favourite. itu sebb aku ikut adik aku. yang pasti die bukan sokong korea sebab pemain nya. faham faham lah ye.


macam mana korang tahu pasukan tu terel ke tak main bola?
hrmmmm.


macam mana rasa tgk bola dekat mamak?
kena spend duet kat situ sikit eh?

2 comments:

nisa' said...

kena experience sndri sayang. kalau x jadi gak xpe,lain org lain ragam :)

nabilahidayah said...

betul betul. rambut sama hitam, hati laen2 kaaaaaaan?