Monday, January 30, 2012





Ini petai.Kbye. 





#TeamYuna #ULTRASYUNA



pic.twitter.com/gd7aoriN

Well, this is Yunalis Zarai at Blue carpet during AJL 26 2012 *anugerah juara lagu*.
Dua lagu dipertaruhkan. Penakut && Gadis Semasa.
She didn't win anything. Hrmm. Sokkayyy dear.




Tall, slim, and have a great voice.
But uhhhhh, her fashion style is not to my liking.

Especially the Sarang Tebuan @ Selekup Afrika -.-
Pelik.

Tapi itu cara dia. Biar je lah.

Yang penting muzik dia. Suara dia. Perjuangan seni dia.


Sunday, January 29, 2012

#AJL26




#tweetcount


Mula mula join Twitter April 2009, I wasn't an avid twitterer. At twitter they called 'Tahi Twitter'
Bunyi gross gilaa kan -__-'

At first I join myspace, and after it has become rempitz territory. I chow.
And join FB. That time, FB was everything. The best!

The awesome quizzes. The matured people *unliked myspace* The application.
S I M P L Y  A W E S O M E

I LOOOOOOVE FACEBOOK BACK THEN.

Before everyone at myspace start to invade FB it was an enjoyable time.
After that it became like Myspace.
Blerghh.

And I start using twitter during my studies at PASUM.
Maki maki semua orang dekat Twitter. No one cares. Hahaha.
I kinda love it you know.

But the cycle start again. Everyyyyoneeee is at Twitter now -____-'
Pfft.
Whatev.


Saturday, January 28, 2012



Orang yang malas akan lapar.



Sepanjang cuti kerjanyaaa asyik makan. Masak. Masak. Masak. Basuh pinggan. Makan. Tidur.
Pendek kata tak pernah lapar lah.


Ni semua sbb ayah.
eh. Ayah pulak salah. Haha.

Sbb dia asyik beli memacam. Bila ada barang, aku mula lah rasa nak masak dan makan -___-'

Sampai ayah keluar statement, 'Dalam rumah ni tak ada orang yang akan kelaparan'
Aku reply, 'Kecuali orang tu malas nak masuk dapur dan masak. Macam kawan kawan kaklong'


Korang ni, rerajin laah masuk dapur. Jangan kasi aku gemok sorang sorang. Dah lah mmg sedia gemok. Rajin masak memang lagi gemok lahh.
Haih.

Teringin nak kurus, tapi sendiri malas. Acane?


Kenapa kita perlu mandi?



#1 Awak suka kite ke bila kite lalu sebelah awak sambil tutup hidung?

#2 Awak tahu tak kalau kite tak mandi penyakit senang nak bertandang. Macam kudis, jerawat badan.

#3 Awak nak ke awak punya kulit yang mulus mulus, gebu gebu, putih melepak tu rupa macam permukaan bulan yang kalau kite tengok dari dekat berkawah kawah?

#4 Lalu sebelah awak pun, kite terus tak jadi nak masuk minang tauu. *eh kite pompuan mana boleh minang awak

#5 Awak suka kita sama kan awak dgn Pakistan jual karpet? *Ya Allah, tak boleh bayang bau dia. Boleh meninggal.






Jadi moral nya, mandi lah. Walaupun sekali sehari Y(^^)

Kalau bilik air macam ni mandi lama lama pun takpa



PARAMORE- My Heart



Thursday, January 26, 2012

All the good things, All the good food

pic.twitter.com/eNkm5yKw

dari atas kiri 
(1) Authentic Bihun Sup Utara (2) ABC Nasmir Nasi Kandar
(3) Instant Chocolate Cake (4) Yong Tau Foo, Taman Ria
 (5) Talam Keladi Berlauk (6) Sup Ayam 


Kalau jodoh tak....

Kau diammah


Asyik cakap pasal jodoh itu lah, kawin inilah, begitu lah begini lah.
BORINGGGGG.

MUTE USER *click*

Tak follow salah, dah follow menyampah



Kadang kadang yang kita follow tu bukannya kita gemar sangat dengan perangai dia.
Tapi kita follow jugak.

Sebab kita nak tau apa benda dia buat hari ni
Supaya kejap lagi kita boleh lah nak maki maki, kutuk kutuk dia dalam hati.

Korang pun ada buat kan?



Wednesday, January 18, 2012

She went to Korea,


 I am alone next semester

h4woc.jpg

shareSrc_美图14.jpg
拼图2012_01_18_07_21_36-1.jpg


I'm jokingggggg. Haha. I still have Nadia and Katie! ^^

h4woc.jpg

@ Taman Layang Layang, Kepong.

Sunday, January 8, 2012

Wednesday, January 4, 2012

Word of the day



In other word; Terperanjat gegerl!


Our room is like a war place. Attack by monkeysssssss.
Habis roti butterscotch semalam baru beli. Wuwuwu ;__;

Tak sempat makan lagi kot.


Haih, tak ada rezeki.

Sunday, January 1, 2012




(the .GIF is not belong to me, credit to the owner ;)