Thursday, May 20, 2010

random #6




1. terima kasih readers semua. aku ade readers ke? hahaha. terima kasih untuk dorongan anda semua. sbb saya ada menerima positive feedback daripada pembaca2 sekalian. teruskan membaca ye ;)

poyo la pulak rasa.

saya nmpak ada 2 follower baru n_________n


2. saya gembira, saya dah dapat balik kawan saya.


3. saya sedih sbb saya tak pandai pujuk kawan saya yang sedih. dan tak pandai nak tolong kawan saya tu.


4. saya baru nak aktif menggunakan perkhidmatan percuma yang di berikan. haha. malam ni saya gayut dgn cik orangerz dekat 2 jam. cik orangerz rupanya bajet cool gayut dalam gelap dan petir diluar rumah. macam2 cerita ada. sedih, gembira, kelakar, suspen semua ada. sbnrnya saya dah malas nak menaip, tu yang terus call je.

kalau menaip kurang feeling. x sama mcm cakap dekat telefon.

tadi siang gayut dgn cik roxstar. kerana cik roxstar begitu susah hati.


5. mak tengok saya menaip. mak kata 'siang malam menaip. kalau tulis novel dah siap 10'


6. malam ni saya tidur dekat depan lagi. dgn toto dan bantal. malam ni sejuk sikit kott. sbb baru bersihkan kipas tadi.


7. risau. hari jumaat interview utk jadi cikgu. saya ni dah la malas baca paper dan x tgk berita. 3 hari lepas saya baru tahu apa perbezaan uber dan thomas --' saya kurang up to date dgn keadaan semasa
capu dan interview semalam. dan dia cerita macam mana situasi. sumpah cuak.


8. saya rajin bertumblr sekarang. banyak perkara comel utk di reblog dan di 'like' mari join tumblr. ini blog saya http://nabilahidayah.tumblr.com/


9. saya rindu waktu study week dulu. rindu waktu kita 6 orang makan dekat meja yg kecik dekat KFC.


10. kadang2 kucing saya faham cakap saya.



2 comments:

Qamarul Iqmal said...

KFC tepi MAHSA :D

nabilahidayah said...

haha, bukan lah. kiterang pegi dekat mid. time study week. haha. lawak2.