Monday, May 3, 2010

mengimbau




tengok adik study utk spm.
teringat zaman aku dulu dulu.


adik aku belajar dekat rumah, maksud aku, dia x duduk asrama.
sekolah harian

kalau nak study
ikut suka nak meniarap ke, dgr lagu ke
nak stay up atau tak mau stay up
ikut suka hati.

kalau rasa letih, nak tidur awal
boleh jugak berbuat demikian.

mcam hari ni, pukul 10.30pm semua dah masuk tidur

seronok owh.


tak ada org nak paksa pergi kelas prep
tak ada org pressure suruh cepat
study pun boleh sorang sorang

bukan aku x suka study ramai2,
tp kadang2 perlu jugak belajar sorang2
mcm bio, sejarah yg perlu membaca lah.

apa2 pon, semashur tetap kenangan terindah yg aku akan kenang sampai bila bila :'D



good luck in your SPM adik !
kaklong dah lepas dahh.






bila tgk semua dah masuk tidur, teringat lagi.
aku tak pernah tidur awal, sejak aku masuk semashur.



2 comments:

nisa' said...

how i miss those days :) hahaha jiwang

nabilahidayah said...

aku pon tetibe tacing lak. hahaa :))



rindu study same2 owhh