Wednesday, May 19, 2010

kurang faham



biasa lah, bila dah dapat result. dgn teknologi sedia ada, mmg senang nak tanya 'result mcam mana?'

soalan di atas memang merupakan soalan 'of the day' =='



fuuhh, mmg penat. sana sini tanya. saya jawab dgn jujur.



tapi satu yang saya kurang faham, result gila gempak pun nak sedih.
result saya yang macam har*m ni boleh je cool. nak tak nak saya kena cool laaah kan.

dgn result anda dapat tu, saya pasti kau boleh dapat tempat punya dekat mana2 pun yang anda suka.

sorry saya bukan niat nak kurang ajar. tapi nak ingat kan anda. tahu tak anda, erti bersyukur?

ada orang lagi teruk dari anda kot. contoh paling dekat saya lah. result saya mmg x seberapa nak banding anda.




lagi satu, ada pulak yang dapat result gempak gila. lepas tu hebohkan biar satu dunia tahu.
heh. org lain pun ada saja dapat result mcm kau.

tapi tak show off pun.

diam sudaaa. bila org tanya then baru jawab. org x tanya, simpan sorang2. kaan?

apa anda nak di puji ke?
orang macam ni pun saya nak tanya. tahu erti bersyukur?




apa apa pun, tahniah buat rakan rakan.
Alhamdulillah utk apa jua result yg diperolehi.


hmph, dah lewat. aku patut dah tidur masa ni.

8 comments:

Qamarul Iqmal said...

ak paham ape yg ko rase :)

nabilahidayah said...

tahuuuu punn. meluat pun ada.

ika takiyudin said...

aku pun faham ape yg kau rase..saba ea dayah..

nabilahidayah said...

hurmph, menda dah lepas pon.

nikaqilah said...

dayah!
hows ur result? (susah x soklan ni?)
haha. lame giler ak x update pasal ko..

nabilahidayah said...

N! wowoowow, kt sini x boleh bagi tauuu laahh. hahahaa

aku selalu je bace blog kau.
rajin lak kau berblogging. haha, bagus bagus.

mira said...

huhu..nabila..tol 2..pe pown y ko dpt congrate ek!semoga berjaya dlm ape jua bidang y ko ceburi pas nie..pergh..en da wat ayt skema..hee.

nabilahidayah said...

haha, apa salahnya menjadi skema sikit kann. hahhaha.

wokeyyy, dear. thankss! kauu pon good luck jugak! ♥