Wednesday, October 27, 2010

tambah satu




Bagi aku kalau ada something baru, aku kena ambil masa utk sesuai kan diri.
Kalau pegi tempat baru, aku agak susah nak tidur.
Pusing kiri, pusing kanan.

Lama lama terlelap jugak.

Masuk tempat baru, nak kena cari kawan baru.
Sesuaikan dgn jadual baru.



Currently aku ada benda baru nak kena sesuaikan diri.




Gigi aku.



Gigi geraham aku yg paling belakang sekali sebelah kiri dah start tumbuh.
Aku rasa sedikit tak selesa.
Rasa macam ada benda tersangkut @ terlekat.
Aku rasa agak terganggu.




Selalu org kata, kalau tumbuh gigi baru kita akan demam.

Alhamdulillah.
Tak ada fenomena fenomena pelik berlaku dekat aku.


Lama2 okay lah tu ;)








Kejap. Tak kan dah 19 tahun pun ada gigi baru lagi?

2 comments:

chadacassiopeia said...

dila ckp, kalo gigi belakang dah tumbuh. maknenye, thp ketinggian kite smpai situ shj. hhaahhaha XD

nabilahidayah said...

huuuhuuu, mmg tinggi kaklong sampai sini je punn. dah tak boleh nk tinggi dahhh.