Tuesday, October 19, 2010

gerudi cari bijih




sebelum melangkah ke dewan kuliah aku sempat berpesan kepada Cik Ida
'Pilih seat yang "bersih bersih" sikit'


Nak tau kenapa aku pesan macam tu?
Sebab selalunyaaa tmpat kiterang duduk tuh dekat dgn sorang mamat ni
yang mana hobinya korek hidung secara X-treme, mmg tahap XXX aaaa dia korek =='
Gila dalam. Aku tak tahu laah apa yang di gali nya. Emas kot.


Dah dapat seat. OK. Lega. Mamat tu tak ada kat situ.



Agak2 dah 20 minit kelas. Tiba2 dia masuk dan duduk depan seat kiterang.

Aku pandang Cik Ida. Cik Ida pun pandang aku.


Macam biasa. Duduk2 je, dia start laah mengorek.
Eeeeeeeeeeeeee.
Sumpah G E L I (!)


Kadang2 Cik Bella tu sound gakk dari belakang. Dia buat donno je. Sheshhh!



Encik, tolong laah hentikan bad habit anda. Kami ni dah naik G E L I (!) tau tengok.
Dah laa encik tu duduk depan. Dekat dgn lecturer pulak tu.
Eeeeeeeeeeeeee.





Aku ingat lagi Sir Othman (SEMASHUR) selalu cakap
'Siapa yang suka korek hidung dia pembersih'

Siapa setuju?



Aku? No komen.

2 comments:

Qamarul Iqmal said...

yucks! pengotor gle mamat tu..mesti die ramai kwn kan?

nabilahidayah said...

eeeeeeeeee, x tauu aaaa pulakkk. tp aku tgk member die elok je cakap2 ngan dia.