Friday, October 29, 2010

Hello

SHInee ---- Hello


Comel bukan n__________n



Perasan tak abang abang SHInee ni macam tgh malu malu, takut takut, nervous bagai bagai
sbb konon konon nak jumpa buah hati, pengarang jantung masing masing.


Tapi sampai ke akhir MV ni tak nampak pun batang hidung buah hati, pengarang jantung dierang tu.


Tak ada seorang wanita pun dalam MV SHInee Hello.
Kecuali yg dok jalan jalan dan budak perempuan yg tiup belon buih tu lah.





Dgr cerita, SHInee tak mahu tunjuk buah hati, pengarang jantung masing masing sbb takut buah hati, pengarang jantung mrk tu kena serang dgn fangirl SHInee.

Kalau ada perempuan dalam MV tu mmg confirm, hidup perempuan tersebut tak akan aman.



Geleng kepala.

Aku cuma suka dgr lagu mereka. Tak ada kuasa nk masuk campur hidup mereka.

3 comments:

ikaidoh_eisya said...

LIKE~ ^.~

Shiemillionaire said...

dayah...xtau ke...jonghyun da reveal gf dye..dorg bru dating...
sedey..TT...
not bad la lgu ni...
t pharmnite..modern dance pharmacy kn dance lgu ni + lgu lucifer n bonamana..hehe

nabilahidayah said...

emy: aku suka sbb comel! hahhaa

shiemah: ohwwww ye errr. gila cool kena perform lagu kpop. hahhaa. tp dalam tiga2 dance, lagu neyh paling senang lah kot. hahhaa