Friday, January 28, 2011

Siti Nurhaliza baca surat akuuuu!

In your dream lah dayaaaahhhhh. Pfft


Tak silap aku Siti Nurhaliza mula popular masa zaman aku tadika main masak masak lagi.
Dalam tahun 1997 macam tu.

Dia mmg antara penyanyi favourite aku lah masa tu.
Sebab dia cantik, suara pun sedap.

Masa darjah 2 (8 tahun) sejak sejak aku dapat nombor satu dalam kelas, mmg rasa hebat lah menulis dan mengeja. Aku nak tulis surat dekat dia.

Mmg favourite habis lahh kann.
Sampai nak tulis surat bagai bagai.

Kalau nak tulis surat, first sekali kena lah ada alamat penerima.
Aku pun berfikir menggunakan otak 8 tahun aku.
Mana nak dapat alamat Siti Nurhaliza ni.

Aku teringat ayah aku ada beli kaset 'Siti Nurhaliza' (1997)

Aku ingat lagi cover ni.

Nak tahu apa aku buat?

Aku cari alamat syarikat rakaman dia punya alamat. Yang pada masa tu 'Suria Record'
Masa jumpa alamat tu mmg rasa macam sukses habes lah!
Geliga tak otak aku masa umur 8 tahun?
Aku rasa aku cukup geliga.
HAHAHA

Akhirnya, aku boleh tulis surat utk Siti Nurhaliza.
Wooohoooo! *O*


Aku pun mula lah menulis. Tapi last last aku tak hantar pun surat tuh.
Sebab aku mengharapkan nnt Siti Nurhaliza akan reply surat aku.
Bila aku fikir balik kann, bila masa dia nak reply. Entah entah kann, dia tak baca pun.
Plus, aku tak ada isi nak tulis apa dekat dia. HAHA.

Jadi aku matikan niat aku utk tulis surat utk Siti Nurhaliza.

Selepas 12 tahun, aku dapat tahu Siti Nurhaliza ada buat twitter!
Kalau ada twitter kira macam senang lahh nak berinteraksi dan rasa macam dekaaaat je.
Dan boleh tahu apa update pasal Siti Nurhaliza secara live.

save image

save image





Haaa, ni contoh contoh update secara live.
Dia masih cantik kan?

Aku harap dia dapat baca post aku ;)




4 comments:

nik said...

comel la dayah!

Qamarul Iqmal said...

kalau siti bace post kau ni, serious ak blanje kau kfc :D

dayaaaaaah! said...

nik: kann? HAHHAA. perasan.

maro: siapaa lahh akuu neyhh. siapaa je yang bacaa blog aku neyhh. ToT

nussow said...

datuk k bertuah gila dowh.
haisy~ =_="
haha :D