Monday, January 24, 2011

fakta: hampir 90% duit aku, guna utk beli makan.



Aku tak berapa ingat sangat.
Tapi ada orang bagi tau. 

Duit PTPTN lambat masuk, sebab ada student guna duit PTPTN utk beli dadah.


Aku rasa ramai je kot guna duit PTPTN utk beli dadah.
Bukan aku memperlecehkan masalah ketagihan dadah dan ganja. 
Tapi tak kan sebab tu kott?


-_____________-'

Kalau masalah pengurusan aku macam percaya lah.


Demi najis dadah tu sanggup dierang habiskan duit macam tu je?

Eeee, kalau aku lahh. Baik aku beli makanan daripada beli benda entah merapu.
Kenyang perut.
Senang hati.

Boleh lah belajar! ^^


4 comments:

@in k@tie said...

aku setuju sgt!

hawa said...

hahahahaha :)) idk why tapi ni kelakarlaaaaaaaah. hahahaa

dayaaaaaah! said...

@in k@tie: haha, mesti lahh! makan lagi best!

hawa: kite paham perasaan 'lawak tapi tak tau kenapa'. haha. macam kita bawa hawa punya post pasal vampire tu lahh. haha

hanalulu said...

this is funnyyyy ;DD

i like this lotss, mokcik !