Friday, December 10, 2010

Tak mudah, tapi tak mustahil

Nampak tak, ada something baru?
Tipu aaarhh kalau korang tak nampaaak.


Susah dohww nak buat blog skin ni *ini x panggil blog template ya*.


JANGAN TANYA AKU MACAM MANA NAK BUAT SKIN NI. 
KALAU ADA YANG TANYAAA, AKU GIGIT JE KANG


Sebab aku pun tak tauuu nak ajar korang.
Aku pun, adik aku ajar. *eeee, x malu ke adik yang ajar
Memaaang memerlukan kesabaran dan determination yang tinggi.
Pheuwwhh.

Actually, skin ni dulu adik aku guna, tp sebab dia dah tukar baruuu, aku pun cilok laah.
HAHAHAAHA.

Dia tgk aku guna balik, dia jeles. hahhaa. Dia nak balik.
Manaaaa bolehhhh :PP

save image

Tapi aku mmg nak bagi credit sehabis habis nya laaah kat dia. Aku pun tak terer nak baca kod kod HTML ni. haha

dgn itu aku ingin melampirkan link blog beliau.
Sangat Cool tauu blog dia.

Nama pun macam sedap. Hahaha :)






ps: aku dah try bukak blog ni dekat Mozilla Firefox. Tak cantik macam viewed dekat google chrome. Jadi korang guna google chrome  lah ye :)





*apasal aku rasa aku macam gedik? 
arh biarlah. haha.


4 comments:

sayy said...

yosh! nampak cam sedap, serius, tp aku x suke watermelon, aku anggap gule2 warne-warni keyh ~(n__n)~

nabilahidayah said...

hahhaa, kauuu memaang dari dulu x suka watermelonn. hahaha XD

nicky said...

fancy gila blog ko dayah!
ko watermelon, ak pisang. geng blog buah-buahan. HAHA

nabilahidayah said...

hahha, makan secara sihat. betul tak nik? Hahaha :DD

cakap pasal buah aku teringat cerita anggur, sbb kau malas. HAHAHAA