Friday, December 3, 2010

mak saya dulu johan lompat tinggi masa dekat sekolah

'Mak awak boleh ke? :P'


Tujuan saya buat entry ni nak bagi tauu, yg saya dah habes exam. HAHAHA. walaupun terlewat 2 hari, still aku nak brag pasal saya dah habes exam. Muahahaha!

Itu je.



Tapi masa saya bukak fb semalammm. Saya jumpa 'ni' dekat home. Whoah.


Memang menggemparkan.







MAAAKKK, APA MAK BUAAAT NEYHH?
aiyooooohh -____________-'

kenapa klik attending? adesss.


* mak tgh stalk kaklong laaah tuhhh. hahaha.

8 comments:

rameeza mohd isa said...

*specchless* hahahahahahahahahaha!!!

nabilahidayah said...

HAHAHA, raaaaii sejak bila tukar nama? HAHA



AKU LAAGI LAA TERKEJUT. aku gelak gilaa kot. haha

AlFaQirah Fillah said...

hahahaha..lawak dowh!!!!
jeles ni.x habes ag!

nabilahidayah said...

uyu: hahahaha,tauuuu tak per. kau habes bila?

AlFaQirah Fillah said...

aku habes isnin.. =(
nak balik!!!hehe

nabilahidayah said...

owhhh, isnin dah dekaaat daaah. sikit je laaaagi.

nicky! said...

lol
lawak giler dayah! mak ko pon nk gak merase aktiviti anak2 mude..hehe

nabilahidayah said...

HAHAHA, akuu pun tak tahan nak gelak masa first time tgk. haha