Monday, December 27, 2010

Hari bila aku tak ada internet aku tweet

Sambil menonton drama yg aku dok komplen banyak tu. [part 1]  [part 2]

Aku tgk lah tweet tweet cik Yuna atau boleh carinya di Twitter beliau @yunamusic
Aku tengok beliau sedang menghadapi masalah.

Inilah masalah yg sedang di hadapi beliau

save image

Untuk menyelesaikan masalah dia stuck dekat level yang ada 'statue kuda Euros' dia tweet je. Dan ada je orang yang tolong dia. Dengan me'reply'  tweet  beliau.

Jadi dapat lah beliau meneruskan perjuangan hingga ke level seterusnya.



Aku agak jeles melihat keadaan beliau.


Lalu aku tweet ini

save image

Betapa jeles nya aku lah kann. 

Haha.


Tiba tiba dia reply. 'Bertuah! :)'
Pehhh, terkejut dan keterujaan weyhhhh! Sebelum ni aku tweet tak pernah berbalas.

dan hari ni dia balas! MUAHAHAHA! 
Rasa di hargai dohww *exagerated*

*O*



Tak tidur malam aku. Haha.