Thursday, December 23, 2010

Ku pandang kiri­ kanuwel





Aku pandang kiri kanaaaannn...

Bila pergi mana mana aku suka nak perhati keadaan kiri kanan aku.
Antara contoh

#1 Aku nampak peniaga nasi ayam. Bapa dan anak perempuan berniaga sama sama. Tiba tiba aku nampak anak perempuannya yang sedang meningkat remaja dengan selamba nya mengorek hidung.
sambil berbisik dekat adik aku 'Adik, adik, jangan beli nasi nasi ayam kedai tu. Tadi kann, kaklong nampak pompuan tu korek hidung'
'Eeeeeeee'

#2 Aku nampak satu gerai jual burger. Tapi burger dia pelik.
'Adik, adik, burger dia pelik owhhh.'
Adik tanya, 'Kenapa pulak?'
'Tak nampak ke? Ada ke pulak dia goreng roti burger dgn tepung, pastu letak daging, salad, pastu entah apa isi dekat dalam *aku pernah try burger dekat Perlis dia letak baked bean dgn bawang goreng -________-' tak sedap. I bet burger dekat gerai tu pun letak benda yg sama jugak, lepas tu dia cover balik dgn roti goreng tepung tu, then atas sekali letak french fries dan picitkan sos lada hitam dan mayonnaise.'
'Macam sedap je'

#3 'Adik, adik cuba tengok husband dia. Putih owhhh. Orang Siam rasanya.' *handsome macam Nickhuuuuuunnn. haha. tipu laahh, Nickhun lagi handsome lah tapi.
'Macam mana kaklong tauu?'
Memang muka lelaki tu ada muka Siam pun.
'Cuba tgk plat kereta dia, ada tulis Siam'

Ni la Nickhun.


couple in we got married: nickhun 2pm+ victoria f(x) = KHUNTORIA ^^
tak tengok pun 'we got married'(WGM) tu. tp tertengok la jugak sikit sikit bila adik bukak. hee. 
jelesss dohwww dgn victoriaa tuuuuu.

image


5 comments:

Anonymous said...

jeles kaaaan dgn victoriaaaaaa -.-'

raihana isa said...

errrr.. macam mane pic husband aku bleh ade kat sini???

dayaaaaaah! said...

Anon: SANGAAT!

rai: err, kau dah kawin? ooooo. sampaaai haati talak jemput waaa.

wunny said...

betol la hensommm! :D
pandai kau pilih. ngahaha

SyaQila SharKy said...

kalau ikutkan hati aku nk penerbit WGM tu replace aku dgn victoria.haha.seumpahhh jelesss siot