Friday, September 3, 2010

satu, dua, SERIBU!


nampak takk ada hit counter dekat sebelah tu ------------->


saja je letak. tak ada motif tertentu.
*actually aku nak tgk sama ada blog aku ni laku ke tak macam waffle panas. haha.

dan hasil yg aku lihat..

boleh tahaaan laaaah. baru letak seminggu tp angka yg di pamerkan agak memberangsangkan *senyum lebar lebar*

well, thanks guys for supporting me!



hari tu ada terbaca cik Hawa punya entry. rupanya, blogger sendiri pun dah ada counter sendiri. dkt situ kita sendiri boleh tgk statistic blog kita. siapa audience, dari mana, etc etc. mahsyuuk gaaak.

meh aku tunjuk sikit dekat korang aku punya statistik.



SILA KLIK GAMBAR UTK LEBIH JELAS



sila ke dashboard masing2 >> stats >> audience
jom la share korang punya stats :)

2 comments:

jijie said...

tapi kan statistik tu kalau dibandingkan dengan nuffnang, blogger dan statcounter memang berbeza...

nabilahidayah said...

agaaak arhh. x tahu nak percaya mana satu. jijie guna yg mana?