Saturday, September 18, 2010

procrastination is my new best friend



cuti raya selama dua minggu hampir sampai ke penghujung nya. esok.
ramai yang mengeluh dan berasa amat malas sekali utk pulang ke kolej.

sumpaaah, semua punnn nak bagi tauu malas nak balik

masing masing malas mahu kemas barang
malas nak naik bas
malas nak naik tren

fuuh, nasib baik ayah ada utk hantar saya pulang.

Alhamdulillah, saya rasa 2 minggu yg diberikan cukup utk saya
merehatkan minda, meluangkan masa bersama family, bergurau senda, makan masakan mak,
ajar adik Bio sikit sbb die dah nak trial SPM daah.

tapi bila dah nak balik ni mulaaa laah, baru nak teringat itu ini tak buat lagi. yg habes urus lagi. sampai pening2 kepala, kerut2 muka, tarik muka 14 belas, mengamuk tak tentu pasal.

padan muka

hari tu tak mau buat.

dah perangai sukaaa nak buat last minute cam tu aaaa jadi.
suka sangat procrastinate.


procrastination is my new best friend (Ashwan *if I not mistaken*, 2010)
kalau salah quote bagi tau ye, later I correct it




3 comments:

acuan said...

aku ada quote camtu ke?hihihi x igt lorrr

nabilahidayah said...

haha, ada dowwwhh. kau lupa laa tuuh. ngheee

ashwan said...

ya meh?hahahaha :DD