Thursday, August 25, 2011

Aku lah surirumah bermusim !

*baca dengan gaya Doraemon punya tajuk cerita*

Okeyyyy baru jengah blog blog dalam list 'Them'
Dah lama tak bukak blog dierang ni.



HOMAIGAAAD.


RAI. BUAT. PAVLOVA (!)


Hari tu aku yang semangat semangat nak buat. End up yang buat Taiko, Wowo, dgn Rai.

Aku tak buat lagi. Gaaah!
Duduk KKB susah nak cari baraang.


Manaaa nak cari strawberry dgn whipping cream kat sini?!

SOBSS

Aku dah usya resepi dia. Senang je.
Aku ada tanya pakar pakar yang dah pernah buat. Wowo dgn Fatin Hilmi.

Memang senang pun.

ONE DAY, AKU KENA BUAT JUGAK. #SemangatWaja

3 comments:

soooooour said...

bapak semangat blogging....

dayaaaaaah! said...

Tapi kau baca gaak kan? hahha. buat masa ni aku rasa kau sorang je kot yang baca blog aku setiap kali aku update. HAHAHAHAHA

nisa' said...

hahaha buat ah cepat oih! harini pun aku nak wat lagi, untuk kali ketiga within a week!