Wednesday, August 24, 2011

Harry Potter in S U B M A R I N E

Malam ni seperti malam malam yang lain, tak tahu apa nak di buat. 
Tapi selalu tidur lewat malam jugak.
Sebab tunggu download material siap.

Jadi nak penuhkan masa lapang, aku ingat nak tengok movie mana yang dah aku download dan siap join






Baca review orang cakap best. Aku pun tengok lahh. 45 minit lah jugak aku tengok. Tapi malas nak habis kan.

Mungkin style movie ni bukan minat aku. Sebab sesetengah orang suka cerita macam ni. 

Nak tahu pasal apa, pergi cari review sendiri. 


Aku Stop. Fikir fikir fikir. Nak tengok apaaa eh.

Hrmmm, Harry Potter Deathly Hollow Part 1 tak tengok lagi. 
Tengok ni dulu lah 


Sorry laaa aku tak tengok laagi  Harry Potter Deathly Hollow Part 1 neyhhh haaa. Adoi nyaa punnn.



Dari mula sampai habis, perasan tengok cerita ni dalam ketakutan. Sebab he-who-must-not-be-named nakkan Harry. Mereka bersahabat perlu bersembunyi dan lari. Dan dalam masa yang sama mencari baki Horcruxes yang tinggal utk menghapuskan Voldermort. 

Memang berdebar lah dari mula sampai habis. 
Walaupun mula mula agak samar, apa yang mereka perlu buat aku macam tak faham.



Besok sambung tgk HP deathly hollow part 2 pulak.


Dah pukul 2 pagi. 
Pukul 5 nak bangun sahur.

Selamat malam dan Assalamualaikum. 






2 comments:

soooooour said...

HP memang lagend!avadra kavadra!

dayaaaaaah! said...

Kau ni pemmbaca setia aku betuuuul lahh. HAHA. Thanks laaa encik MASAM!

*kau tak sempat avada kedavra*
Expeliarmus!