Thursday, August 25, 2011

Business untung banyak, untung senang


Bulan bulan puasa macam ni laah sibuuk nak main game.
Game nak yang ada kena mengena dgn makanan je.

Terliurr kau tauuu main game ni.



Ini baru sikit. Mula mula tak mencabar, lamaa aku pun naik pening nak layan order customer aku.

Makin lama makin banyak pulak songehnya.






Yang bestnya kann game ni, ada 3 jenis restoran.
Jual Burger, Cake @ Waffle, dgn Lasagna

Nampaak sedap kaaaan :9







Kena lah susun makanan tu ikut apa yang customer order.
Mula mula 2 lapis je. Lama lama berlapis laaapis o.O



Agak agaaak dah banyak sangat songeh, kau tutup je kedai.


Game ni best! Nak banding dgn Wedding Dash atau pun Dinner Dash. 
Mungkin sebab aku dah boring main game tu kot. 

Plant vs Zombie aku suka gak. Tapi aku dah sampai level yang agak susah *bagi aku je lah orang lain main senang je PFFT* aku dah malas nak main. 

Aku mmg cepat give up punnn kalau main game. hahahha.


Siapa nak download Game ni download kt sini


Download je game tu, dia dalam format .rar
Jadi korang kena extract lah lepas tu.

Right click >> Extract Here



ENJOY!