Saturday, May 21, 2011

Always remember and never forget

It supposed to be a happy day today, because adik dah nak sambung belajar
which is faaaar waaayyyy from home. Perlis, North of Malaysia.


But it turns out to be stressful and emotional day.
I don't know siapa yang salah dan siapa yang betul.
Tapi masing masing ada salah silapnya.

Dah dah, tak payah fikir.
Biar je lah.

The weather is not too hot, because it rained last night.
Alhamdulillah, hujan dalam pukul 3 pagi rasanya. Tapi aircond di biar je on.



All the best to adik sekali lagi. I forgive you for everything that you've did wrong.

Kalau kaklong marah tu kejap je.
Kalau mak marah tu kejap je.
Kalau ayah marah pun sekejap je.
Kami semua sayang adik.
Sedih adik nak belajar jauh.
Adik kena ingat lah apa mak ayah dah buat untuk adik.

Always remember and never forget;
Jaga hati orang lain sama, jangan fikir hati sendiri saja.

Lepas ni dah susah nak jumpa. Kaklong cuti lain tarikh, adik cuti pun lain tarikh.


.............................................................

captured from my tumble log dayaaaaaaaah | Tumblr.

This is a reminder for myself too.

.