Tuesday, March 2, 2010

hiperbola



ini kisah seorang classmate aku.
paling suke melebat.
=__________=

kalau bosan, kau toleh je belakang.
tanye satu dua soalan.
nanti die akan start melebat.

kau layaaaaan je die melebat.
kau dengar je.

serius, paling lebat !

kalau die cakap ape2 pon.
kauu jgn pecaya.
sbb die mungkin sedang melebat lagi.

tp malang nasib cimuit, die percaya 100% kat kawan aku y suke melebat tuh.

aku ngan kaklong (ain) mcam,
'kauuuu jgn pecaya cakap pak wan tuuuuuuuh !!'
tp cimuit kate,
'tapi aku rase semua kawan aku baik, sbb tuh aku pecaya'

tibe2 aku rase, aku bukan kawan y baik
sbb aku x pecaya semua cerita pakwan.

HAHAHAHAA !!
x kire, aku mmg x mau pecaya cerita hang

cerita die mmg kelakar habes !
kalau gelak sampai golek2, bangun, boleyh golek2 lagi.

x tau la org lain macam mane, tp cerita kelebatan, kehebatan, hiperbola, ...
AHHH ! semua laaah.

aku boleh layan laah.
time2 bosan mmg best dgr die bercerita.
idea die x penah kering.

die seorang y sangat mengagumi 'matt duck'
ini lah kisah kawan kelas aku, safwan bin abdul aziz.

aku rase before ney aku penah mention pasal die.

lain time aku cerita pasal org lain pulak.






2 comments:

wunny said...

haha!
mesti besh kan kawan dgn die!
;D

nabilahidayah said...

agaaaak laaaaaah. x berenti gelakk kott. HAHHAHAA