Wednesday, December 30, 2009

teringin nak pakai jam mahal

knape aku baru tau family aku sbnrnye pegi PENANG
sblm balik kampung?

okeeeeyy, ini tidak adil.
supposed ayah book hotel utk bwk aku.
sbb dah lame aku x pegi holiday.
alih2 aku x dpt pegi

sheessyhh.

x aci, dierang dpt pegi holiday
dapt makn pasembor.

mak, postkan pasembor.
kaklong nak jugakk..


x pe lah.
kaklong duduk UM je lahh.

*knape la PASUM ney buat cuti x same mcm org laen.

tp aku tauuu
mesti dierang pegi holiday x best, sebab aku x de.

kn kn kn??

ape2 pon
jgn lupe belikan souvenir banyaaaaak banyaaak!
lufya!
xoxo
..................................................................................

NOTA buat emak;
boleh x kaklong nak beli jam tangan swatch?
gune duit sendri.
x pon mak beli kn. ngeeee :D

ala.. kaklong tau mak x nak beli
sbb hari tuh punye kaklong kasi hilang.
hehehhehee

kaklong beli sendiri ye.
kot2 ade sale time2 nak new year neyh
:)



.....................................................................................


tdi aku tidur dari pukul 12pm sampai 6.30pm
sbb makn ubat selsema y powerful nak mamposs.

kuliah; skip.
x de org perasan kot

-.-

2 comments:

chadacassiopeia said...

aihh, dah CAKAP dah!
kate x taw lak.
=_____="

ohh, x beli pape pon.
serius!
pusing satu pulau.
then, blk sp.
hu~

jam? bleh blah!
adek pny pon x tuka2 dr f2.
;p

nabilahidayah said...

x cakp ponn..
huhuuu :((

ceyhhh. x beli pape pon? bosan giler.

beli duet sendri laaa..