Friday, July 2, 2010

tidak menurut citarasa



tgk new moon pagi semalam. tapi tak sampai separuh.
aku terus klik stop dan berhenti tgk. aku rasa geli nak tgk lagi.

nak tahu apa yang buat aku nak tgk new moon pagi tadi?
sbb aku rasa macam tak mahu ketinggalan. sbb eclipse pun dah keluar.
tapi aku new moon pun tak tgk lagi.

alasan kurang masuk akal kan?

secara personal, movie die bosan. start dari Twilight lagi. dan di ikuti new moon.
pelakon die macam x reti berlakon.
yang heroin tu aku tak suka cara dia berlakon. nampak pelik dan awkward.
pastu yang hero pulak bajet nak macho dan cool je. part dalam new moon lagi aku geli. ergh, entah lah.

tp novel Twilight: tip top!
serius, novel die lagi best dari movie.

tgk Twilight sekali pun cukup laah. aku tak nak ulang buat kali kedua.
tp aku pelik dgn adik aku. tgk Twilight ade dekat 4 kali atau lebih kott.
new moon pulak die masuk wayang 2 kali.


biladayahbanyaksongehnya

6 comments:

Syaqila Osman said...

movie twilight aku ley time lagi.. tapi new moon.perghhh~ nk tersengguk! haha..kirsten steward tu xreti blakon gilerrr..die x reti sampaikan emosi bella dlm tu..

nabilahidayah said...

yeahh! ade gaaak orang setuju ngaan aku! nampak stiff kan die berlakon. x best langsung.

Syaqila Osman said...

mmg.aku xphm nape die lepas audition..hahahha

nurizrennazri said...

nampknye ak lagi ketiggalan dayah!sume ak xtgk lagi,novel apatah lagi.haha!! bole x rase xminat pon nk tgk..hehehe~~jujur ni weh,jerin mg ortodoks,kuno,ancient abes.:DDDDD

nabilahidayah said...

syaq: agaaak laaaa! macam manaaa lahh boleh lepas audition. haaih.

jerin: tak pe, tak penting ponnn cite neyh. haha. bosan laaak tuhh. tak yah ade minat ponn. haha. boleh geng ngan akuu.

profpoyo said...

aku xsabar nak tgk babak bersalin plg bangang dlm breaking dawn. Lg cepat kuar movie lg bagos LOL