Sunday, March 3, 2013

Salah aku ke?


Ye aku sedar, aku tak dekat dengan korang.
Aku jarang makan dengan korang,  aku x pergi kelas sama sama korang.
Tak shopping, tak main bowling sama.

Tak bermakna korang boleh left out aku.
Aku sedih kot weh.

Aku maafkan korang, tapi still ada rasa sedih tu.
Aku tau korang terlupa.

Tiba tiba aku terfikir aku macam seolah seolah tak ada kawan kat sini. Kecuali Nadia


.

2 comments:

saiyidah said...

heh baby, ade kwn kat sini lah itew pon jauh jugak :)

Nabila Hidayah said...

@saiyidah: Wuwuwuwuwuu, aku tauuu. Kau memaang best friend akuuu. Aku tau kau sentiasa ada.

Wuwuwuu, tapi kat sini aku rasa macam takde kawan :(