Saturday, March 19, 2011

duapuluh hanya angka, bukan apa apa pun *sambil pegang lolipop


Awkward gilaaa weyhh, nak tulis blog balik

#1 Baiklah, aku mulakan dgn ucapan takziah buat mangsa Tsunami di Jepun. Aku harap mereka tabah dgn apa yang berlaku. Hanya simpati dapat aku hulurkan dari sini.

#2 Umur aku dah menginjak duapuluh rasa tuaaa pada tanggal 15hb hari tu. Ribuan terima kasih kepada sahabat2 rakan2 yang mengucapkan 'selamat hari lahir'. 

Tak lupa juga terima kasih buat Wani, Ida, Yat, Yus, Fai, Syura, Yana, Ikin, Hafiq, Hadi yang sudi buat makan makan utk aku :D (dominos dierang belanja, big apple donut aku belanja *duabelas tauuu)




itu jam pasir ya.

#3 Tahun ni tahun paling banyak dapat wish! Seronok shangaaaat! HAHA. Jalan pegi lecture orang wish, turun motor orang wish, masuk lecure hall orang wish, masuk lab pun orang wish. HAHA. 

dekat FB lagi lahhh kannnn. HAHAHHAHAHA!

THANKS FACEBOOK! kalau tak ada FB tak ada orang ingat birthday aku ;_______;
tapi sbnrnya aku tak kisah punnn, kalau orang tak ingat. sebb bukan aku ingat pun birthday orang lain kannn. HAHA!

#4 Lepas tuuu, aku nak rasa terharu lebeeyh neyhhh, sebab Uyu dgn Raihana sudi buat special entry untuk aku dekat blog dierang. SERIUS TERHARUUUU WEYHHHH *nangis.


#5 Lagi terharuuuuu, sebab Nazirul datang dari UKM jauhh jauhhh, sebb nak jumpa aku sorang. HAHAHA. thanks nazirul! walaupun kau datang tak bawak apa2 kann, kau datang sbb nak wish aku pun dah cukup. 

haha, sebenarnya dia datang UM sebb nak pegi MidV, tapi sebab Naziruuul lahh kannnn yang bawak tunjuk jalan kt kawan2, sesat lahh jawabnya. Sesat punya pasal, sampai mid pukul 10pm, kedai semua dah tutup. HAHAHA! *tak ambil pulak gambar dgn Nazirul.

#6 Selepas makan2 sembang2, kiterang tidur merempat dkt bilik Wani dgn bilik Syura. Hahaha. 

#7 Esok paginya hujan tanpa disangka2, helmet jadi akuarium. BASAH! Tak pegi dua kelas, lalu menjadikan hari keesokannya sebagai Personal Holiday. HAHAHAHA! 




adik, mana birthday present kaklong? 

2 comments:

raihana isa said...

ouh. saya turut trharu melihat anda trharu. :')

AlFaQirah Fillah said...

datang seven x gtw...
lagi terharu!!haha